Griekse yoghurtbowl met appel en bosbessenjam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Griekse yoghurtbowl met appel en bosbessenjam

4 porties | 2 ontbijtdagen voor 2 personen

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

500 gram

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Appel

20 gram

Chiazaad

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

30 gram

Bosbessenjam

(Kan bevatten Pinda's, Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2144 kJ
Energie (kcal)512 kcal
Vetten28.2 g
waarvan verzadigd15.8 g
Koolhydraten43.7 g
waarvan suikers35.4 g
Vezels7.3 g
Eiwitten13.5 g
Zout0.5 g

Instructies

1
  • Verwijder het klokhuis van de appel en snijd een halve appel per persoon in plakjes.
  • Serveer 125 g Griekse yoghurt per persoon in een kleine kom. 
  • Garneer elke kom met de gesneden appel en 1/4 van de chiazaadjes en bosbessenjam.
  • Herhaal het recept voor het tweede ontbijt de volgende dag.