Dit vliegensvlugge recept bevat allerlei slimme trucs om een snelle maaltijd op tafel te zetten. Het gehakt is alvast gekruid, de kleine aardappeltjes hoef je niet te schillen en zijn door hun formaat snel gaar en de rode pesto zorgt in een handomdraai voor een smaakexplosie. Zo houd jij weer tijd over voor andere dingen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Drieling aardappelen
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
40 gram
Rode pesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)
200 gram
Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Kook ruim water in een pan met deksel voor de drieling aardappelen. Halveer de aardappelen en snijd eventuele grote aardappelen in kwarten. Kook de aardappelen 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.
Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.
Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 – 4 minuten.
Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 – 6 minuten mee.
Voeg de aardappelen en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 – 2 minuten.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.