topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Eimuffins

.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Bosui

4 plak(ken)

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Ei

25 gram

Geraspte belegen kaas

0.51 tl

Paprikapoeder

2 stuk(s)

Maanzaadbroodje

50 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)362 kcal
Energie (kJ)1514 kJ
Vetten27 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten5 g
waarvan suikers4 g
Vezels1.1 g
Eiwitten24 g
Zout2 g

Benodigdheden

Kom
Garde
Muffinvorm
Muffinvorm

Instructies

1

Snijd de bosui in fijne ringen en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

2

Meng de bosui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.