HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconEimuffins
topBanner
Eimuffins

Eimuffins

met belegen kaas en bosui

Lees meer

.

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4
6

6 gram

Bosui

4

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

25 gram

Geraspte belegen kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

½ tl

Paprikapoeder

25 ml

Maanzaadbroodje

(BevatMelk (inclusief lactose), Glutenbevattende granen)

naar smaak

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½

Zonnebloemolie

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1514 kJ
Energie (kcal)362 kcal
Vetten27.0 g
waarvan verzadigd9.0 g
Koolhydraten5 g
waarvan suikers4.0 g
Vezels2 g
Eiwitten24 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Garde
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Snijd de bosui in fijne ringen en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

2

Meng de bosui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.

3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.