Lekker, veelzijdig en nooit saai - onze recepten voor pudding zijn de perfecte manier om je dag te beginnen! Het enige wat je nodig hebt is een beetje planning en geduld, en de rest komt vanzelf. De variaties van deze week zijn:
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
500 ml
Kokosmelk
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
1 stuk(s)
Mango
1 stuk(s)
Appel
10 gram
Gezouten gebrande pecannoten
(Bevat: Noten, Pecannoten)
1 tl
Gemalen kaneel
20 gram
Pistachenoten
(Bevat: Noten, Pistachenoten Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Pinda's)
1 stuk(s)
Passievrucht
50 ml
Aardbeiensaus
125 gram
Blauwe bessen
100 gram
Chiazaad
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
100 ml
Water
2 el
Honing [of plantaardig alternatief]
Tip: Probeer ook eens met gekaramelliseerde appel! Bak de appel in een koekenpan met 1 el roomboter in 4 – 5 minuten lichtbruin. Verhoog het vuur, voeg 1/2 el honing, 1 tl kaneel en de pecanstukjes toe en karamelliseer de appel in 1 - 2 minuten.
Tip: Is er genoeg ruimte in de glaasjes? Gebruik dan de hele mango of serveer de rest er apart bij.