Amandelen, vaak verward met noten, zijn eigenlijk zaden van de amandelboom (Prunus dulcis). Hierdoor behoren amandelen tot de steenvruchtfamilie, net als perziken en abrikozen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
65 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Soja)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
15 gram
Harissa
65 gram
Babyspinazie
15 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
⅔ stuk(s)
Gele wortel
175 ml
Zoutarme groentebouillon
¾ el
Olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
Weetje: Wist je dat deze maaltijd rijk is aan vezels en calcium? Dat is te danken aan de groenten, de bulgur en calciumrijke ingrediënten zoals de feta en amandelen. Je krijgt bijna 50% van de ADH binnen voor zowel vezels als calcium!