Met dit recept tover je 265 gram groenten op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Rode ui
¼ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Mini-komkommer
50 gram
Gesneden rodekool
3 stuk(s)
Bao-broodje
(Bevat: Tarwe)
80 gram
Tempehblokjes Yakiniku
(Bevat: Gluten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Gluten, Tarwe)
½ el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist jij dat de eerste aubergines in Europa de vorm hadden van een ei? Daarom worden ze in het Engels ''eggplant'' genoemd. Veel eiwitten bevatten aubergines echter niet. Ze zijn wel een bron van vitamine C en foliumzuur!
Tip: Als je een stoommandje hebt kun je die in plaats van de metalen zeef gebruiken om de bao-broodjes in de stomen.