
Andijvie over? Deze groente is veelzijdiger dan je denkt - gebruik het restje in een Oosterse noedelsoep, in de wok of als alternatief voor spinazie in een omelet.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
150 gram
Gesneden andijvie
(Kan bevatten: Selderij)
250 gram
Aardappelen
50 gram
Spekreepjes
½ stuk(s)
Sjalot
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
½ stuk(s)
Gele wortel
30 gram
Kalfsjus
(Bevat: Selderij)
2 el
[Plantaardige] roomboter
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
[Plantaardige] roomboter
¼ el
Mosterd
1
[Plantaardige] melk
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat andijvie weinig calorieën bevat, maar wel rijk is aan vitaminen en mineralen zoals foliumzuur, kalium en vitamine K? Vitamine K zit in veel groene bladgroenten en zorgt onder andere voor sterke botten.


