W20_superconvenience_veggie_salad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

W20_superconvenience_veggie_salad

with a fried egg

Allergenen :
Tarwe
•Soja
•Pinda's
•Eieren
•Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Tarwe)

100 gram

Rodekool, wittekool en wortel

25 gram

Sojabonen

(Bevat Soja)

¼ stuk(s)

[Mini-]komkommer

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

½ bakje(s)

Pindakaas

(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten)

1 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

½ zakje(s)

Zwart sesamzaad

(Bevat Sesamzaad)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

2.5 gram

Gemberpuree

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Zonnebloemolie

½ el

[Zoutarme] ketjap manis

½ el

[Plantaardige] mayonaise

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2731 kJ
Energie (kcal)653 kcal
Vetten24.4 g
waarvan verzadigd4.3 g
Koolhydraten82.9 g
waarvan suikers19.5 g
Vezels6.2 g
Eiwitten23.7 g
Zout2.8 g

Benodigdheden

•Pan
•Koekenpan
•Grote saladekom
•Kleine kom

Instructies

1
  • Boil plenty of water in a pot or saucepan and cook the udon noodles for 1 - 2 minutes until al dente, then drain and set aside.
  • Heat the sunflower oil in a frying pan and fry the eggs to your liking. Drizzle the ketjap on top when the egg is almost done.
2
  • In the meantime, dice the cucumber.
  • Roughly chop the coriander leaves and stems.
  • In a large saladbowl, mix the rainbow slaw mix with the mayonaise.
3
  • In a small bowl mix the sweet asian sauce with the peanut butter and the ginger puree. Season to taste with salt and pepper. See Tip
4
  • Add the cucumber and udon noodles to the rainbow slaw mix. Add the dressing right before serving and mix everything together.
  • Serve the noodle salad in bowls with the edamame beans on the side. Top with the coriander and sesame seeds.