Skip to main content
Volkoren ricottapannenkoekjes

Volkoren ricottapannenkoekjes

Met frambozensaus

Goedemorgen!

Allergenen:
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld
Hoeveelheden

125 gram

Frambozen

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

100 gram

Volkoren pannenkoekenmix

(Bevat: Gluten)

160 gram

Ricotta

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

100 ml

Halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

4 el

Suiker

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Energie (kJ)2050 kJ
Energie (kcal)490 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers29.3 g
Vezels6 g
Eiwitten22 g
Zout1.3 g
Kom

Instructies

1

Plet de helft van de frambozen met een vork. Meng de geplette frambozen in een kom met met 1/2 tl suiker per persoon en roer de hele frambozen er voorzichtig door.

2

Klop in een andere kom de eieren en de overige suiker los met een garde. Roer de helft van de melk erdoor en spatel er 50 g volkoren pannenkoekenmix per persoon door. Meng vervolgens met de overige melk en de ricotta.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak zodra de pan goed heet is 3 kleine pannenkoekjes per persoon.

4

Verdeel de ricottapannenkoekjes over de borden en verdeel het frambozenmengsel erover.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders