Skip to main content
Volkoren ricottapannenkoekjes

Volkoren ricottapannenkoekjes

Met frambozensaus

Goedemorgen!

Allergens:
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total15 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium
Serving amount

125 g

Frambozen

2 unit

Ei

(Contains: Ei)

100 g

Volkoren pannenkoekenmix

(Contains: Gluten)

160 g

Ricotta

(Contains: Melk (inclusief lactose))

100 milliliters

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

4 tablespoon

Suiker

1 tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Energy (kJ)2050 kJ
Calories490 kcal
Fat19 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate58 g
Sugar29.3 g
Dietary Fiber6 g
Protein22 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Bowl

Cooking Steps

1

Plet de helft van de frambozen met een vork. Meng de geplette frambozen in een kom met met 1/2 tl suiker per persoon en roer de hele frambozen er voorzichtig door.

2

Klop in een andere kom de eieren en de overige suiker los met een garde. Roer de helft van de melk erdoor en spatel er 50 g volkoren pannenkoekenmix per persoon door. Meng vervolgens met de overige melk en de ricotta.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak zodra de pan goed heet is 3 kleine pannenkoekjes per persoon.

4

Verdeel de ricottapannenkoekjes over de borden en verdeel het frambozenmengsel erover.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes