Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
125 g
Frambozen
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
100 g
Volkoren pannenkoekenmix
(Contains: Gluten)
160 g
Ricotta
(Contains: Melk (inclusief lactose))
100 milliliters
Halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
4 tablespoon
Suiker
1 tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
Plet de helft van de frambozen met een vork. Meng de geplette frambozen in een kom met met 1/2 tl suiker per persoon en roer de hele frambozen er voorzichtig door.
Klop in een andere kom de eieren en de overige suiker los met een garde. Roer de helft van de melk erdoor en spatel er 50 g volkoren pannenkoekenmix per persoon door. Meng vervolgens met de overige melk en de ricotta.
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak zodra de pan goed heet is 3 kleine pannenkoekjes per persoon.
Verdeel de ricottapannenkoekjes over de borden en verdeel het frambozenmengsel erover.