HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBoekoeloekoeburgers Met Volkoren Broodjes En Zoete Aardappelsalade
topBanner
Boekoeloekoeburgers met volkoren broodjes en zoete aardappelsalade

Boekoeloekoeburgers met volkoren broodjes en zoete aardappelsalade

Maak je eigen vegetarische burger!

Lees meer

Boekoeloekoe is een burgermix zonder toegevoegde E-nummers die bestaat uit kruiden en volkoren granen. Deze mix is een veelzijdige aanvulling op een gevarieerd voedingspatroon. Naast de burger op een volkoren broodje maak je een salade.

Allergenen :Glutenbevattende granenSelderijMelk (inclusief lactose)EiSulfietSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

500

Zoete aardappel

1

Rode paprika

Ui

½

Rode peper

1

Paprikapoeder

1

Boekoeloekoe-burgermix

(BevatGlutenbevattende granen, SelderijKan bevattenNoten, Pinda's, Sesam, Melk (inclusief lactose), Soja, Lupine)

100

Belegen kaasplakken

(BevatMelk (inclusief lactose))

2

Ei

(BevatEi)

80

Gemengde sla

6

Verse bladpeterselie

(Kan bevattenSelderij)

2

Labne

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei, Sulfiet)

Zelf toevoegen

4

Bruin broodje

(BevatGlutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose), SojaKan bevattenNoten, Sesam, Lupine, Ei)

2

Olijfolie

50

Melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

1

Extra vierge olijfolie

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)0 kcal
Vetten0.0 g
waarvan verzadigd0.0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0.0 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de paprika in dunne repen. Snipper de ui. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn.

3

Leg de zoete aardappel en paprika naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de rode peper, de helft van de olijfolie, paprikapoeder, peper en zout over de zoete aardappel. Besprenkel met olijfolie. Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven. Schep halverwege een keer om.

4

Meng in een kom de boekoeloekoemix met de ui, belegen kaas, ei, melk, peper en zout. Kneed de boekoeloekoemix goed en maak 2 burgers per persoon.

5

Verhit een gril- of koekenpan op middelhoog vuur met de overige olijfolie en grill of bak de burgers 5 minuten aan elke kant.

6

Meng ondertussen in een saladekom de krulslamelange met de zoete aardappel en rode paprika. Hak de bladpeterselie fijn. Maak een saus van de Turkse yoghurt, extra vierge olijfolie, bladpeterselie, peper en zout. Verdeel de helft van de saus over de salade.

7

Bak de volkoren broodjes 2 minuten in de oven.

8

Verdeel de volkoren broodjes en burgers over de borden. Serveer met de salade en de yoghurtsaus en laat iedereen het volkoren broodje naar wens beleggen.