Skip to main content
Verse kikkererwtensoep en demi-baguette
Verse kikkererwtensoep en demi-baguette

Verse kikkererwtensoep en demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties | 390 gram groenten

4.0
(6)

Deze Marokkaanse soep met kikkererwten en tomaat barst van de smaak door de specerijenmix ras el hanout met onder andere gember, komijn en kaneel. Je serveert de soep met een knapperige bio demi-baguette. Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd boordevol groenten. Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Allergenen:
Selderij
Tarwe
Gerst
Rogge

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

gram

Kikkererwtensoep

(Bevat: Selderij)

1 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

Voedingswaarden

Energie (kcal)261 kcal
Energie (kJ)1093 kJ
Vetten10 g
waarvan verzadigd1.4 g
Koolhydraten29 g
waarvan suikers4.8 g
Vezels10.1 g
Eiwitten9.5 g
Zout3.8 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders