Vandaag maak je een bowl vol ingrediënten die je normaal in je favoriete sushirol stopt. Zo heb je geen gedoe met plakkerige handen, maar kun je wel genieten van een heerlijke maaltijd!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ bosje(s)
Radijs
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
75 gram
Sushirijst
½ stuk(s)
Avocado
1.5 tl
Verse gember
75 gram
Warmgerookte zalmsnippers
(Bevat Vis)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Zwart sesamzaad
(Bevat Sesamzaad)
2 el
Wittewijnazijn
2 el
[Plantaardige] mayonaise
175 ml
Water
1.5 tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat veel mensen een tekort hebben aan vitamine D? Deze vitamine versterkt het immuunsysteem en is nodig voor de opname van calcium. Vette vis, zoals zalm, zit er vol mee.
Weetje: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft dus een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden!
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid sojasaus en voeg eventueel meer naar smaak toe.