Skip to main content
Speltwafels met ricotta, komkommer en gezouten amandelen

Speltwafels met ricotta, komkommer en gezouten amandelen

3.2
(5)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk
Hoeveelheden

4 stuk(s)

Oer-speltwafels

(Bevat: Gluten)

100 gram

Ricotta

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Komkommer

50 gram

Amandelen

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

Energie (kcal)327 kcal
Energie (kJ)1368 kJ
Vetten18 g
waarvan verzadigd3.5 g
Koolhydraten25 g
waarvan suikers4.6 g
Vezels5 g
Eiwitten13 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Snijd de komkommer in plakjes en hak de gezouten amandelen fijn.

2

Verdeel de ricotta over de speltwafels.

3

Beleg vervolgens met de plakjes komkommer en de amandelen. Bestrooi met peper en zout naar wens.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders