De schimmel in blauwe kaas is penicillium, een onschadelijke, eetbare schimmel die wordt toegevoegd om de kenmerkende blauwe aderen en de uitgesproken pittige smaak te creëren.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
¾ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Peer
½ stuk(s)
Rode ui
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Rucola en veldsla
1 el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Wittewijnazijn
¼ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan mee met de peer.