Pulled pork en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke wrap!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Pulled pork
200 gram
Rodekool, wittekool en wortel
125 gram
Rode cherrytomaten
60 gram
Smokey tomatenketchup
50 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
½ zakje(s)
BBQ-rub
2 tl
Bruine basterdsuiker
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
2 tl
Mosterd
2 tl
Wittewijnazijn
100 ml
Water
Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de cherrytomaten.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled pork samen met 1/2 zakje BBQ rub (zie Tip), de smokey ketchup, mosterd en de bruine suiker toe aan de koekenpan. Roer goed toe en voeg dan het water toe. Verwarm al roerend voor 3 - 5 minuten.
Tip: Voeg eventueel nog meer BBQ rub toe naar smaak.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Meng in een saladekom de mayonaise met 2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de rodekool en wortel door de dressing.
Verdeel de koolsalade over de tortilla's en leg de pulled pork erop. Garneer met de cherrytomaten.