Pulled pork en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke wrap!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Pulled pork
200 g
Rainbow slaw mix
125 g
Red cherry tomatoes
60 g
Smoky tomato ketchup
50 g
Mayonnaise
(Contains: Mosterd, Ei)
4 piece
Flour tortillas
(Contains: Tarwe May be present: Mosterd, Soja)
½ sachet(s)
BBQ spice rub
2 teaspoon
Brown sugar
1 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
2 teaspoon
Mustard
2 teaspoon
White wine vinegar
100 milliliters
Water
Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de cherrytomaten.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled pork samen met 1/2 zakje BBQ rub (zie Tip), de smokey ketchup, mosterd en de bruine suiker toe aan de koekenpan. Roer goed toe en voeg dan het water toe. Verwarm al roerend voor 3 - 5 minuten.
Tip: Voeg eventueel nog meer BBQ rub toe naar smaak.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Meng in een saladekom de mayonaise met 2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de rodekool en wortel door de dressing.
Verdeel de koolsalade over de tortilla's en leg de pulled pork erop. Garneer met de cherrytomaten.