HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconWraps Met Vegetarische Kipstukjes En Yazzara
topBanner
Wraps met vegetarische kipstukjes en yazzara

Wraps met vegetarische kipstukjes en yazzara

met avocado en witte kaas

Lees meer

Yazzara is een frisse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het is een kleurrijk bijgerecht dat perfect past bij een rijkgevulde mezze.

Labels:VeggieLekker snel
Allergenen :SesamzaadEiGlutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 bol(len)

Rode ui

⅔ bag(s)

Za'atar

(BevatSesamzaad)

160 gram

Vegetarische kipstukjes

(BevatEi, Glutenbevattende granen, Soja)

2 bol(len)

Pruimtomaat

5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevattenSelderij)

1 bol(len)

Avocado

50 gram

Witte kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

6 bol(len)

Mini-tortilla's

(BevatGlutenbevattende granen)

80 gram

Yazzara

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

1 el

Rode wijnazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2800 kJ
Energie (kcal)669 kcal
Vetten30.0 g
waarvan verzadigd7.0 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers9.0 g
Vezels5 g
Eiwitten30 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Snijd de rode ui in halve ringen. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en fruit de ui met de za'atar 2 - 3 minuten. Voeg de vegetarische kipstukjes toe en bak ze in 8 - 10 minuten rondom bruin. Breng op smaak met peper en zout.

2

Snijd de pruimtomaat in blokjes. Hak de bladpeterselie grof. Meng in een kom per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie en 1/2 el rodewijnazijn. Meng er de tomaat en peterselie doorheen en breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de witte kaas in blokjes.

4

Leg op elk bord drie tortilla's. Besmeer ze met de yazzara. Zet de tomatensalade, de vegetarische kipstukjes met ui, de witte kaas en de avocado in kommetjes op tafel zodat iedereen zijn eigen wrap kan vullen.