Frisse salade

Frisse salade

met appel en komkommer

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

15 g

Lamb's lettuce

30 g

Red cherry tomatoes

¼ piece

[Persian] cucumber

¼ piece

Apple

2.5 g

Fresh chives, dill & flat leaf parsley

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories18 kcal
Energy (kJ)74 kJ
Fat0.4 g
Saturated Fat0 g
Carbohydrate1.9 g
Sugar1.7 g
Dietary Fiber1.1 g
Protein1 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

•Salad Bowl
•Small Bowl

Cooking Steps

1

Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes van 1 cm dik. Was of schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Snijd de verse kruiden fijn.

2

Meng in een kleine kom de verse kruiden en 1/2 el yoghurt-citroenmayonaise per persoon. Meng in een saladekom de appel, komkommerblokjes, cherrytomaten en de veldsla. Houd eventueel wat veldsla apart voor de burgers. Meng vlak voor serveren de dressing door de salade en breng op smaak met peper en zout.

3

Serveer de salade in de saladekom aan tafel.