The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
15 g
Greek-style cheese
(Contains Milk)
50 g
Passata
1 piece
Egg
(Contains Egg)
20 g
Caponata dip
(Contains Celery)
0.09 sachet(s)
BBQ spice rub
to taste
Salt and pepper
Meng in een kom de passata met de caponatadip en 1/4 tl BBQ rub per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Klop in een kom de eieren los. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de witte kaas in een kleine kom.
Schep 2 el van het passata-caponatamengsel in elk pannetje. Verdeel 2 el van de losgeklopte eieren per persoon over de saus. Bak tot het ei gaar is. Garneer met de witte kaas (zie Tip).
Tip: Houd je niet van shakshuka? Bak dan een mini-boerenomelet door wat groenten te bakken in je pannetje met het eimengsel en de witte kaas. Het passata-caponatamengsel kan je in dat geval gebruiken als topping voor je mini-omelet.