Nacho's met kaas en avocadodip
Nacho's met kaas en avocadodip

Nacho's met kaas en avocadodip

met jalapeño's en cherrytomaten

Gezellig avondje gourmetten? Van deze nacho's kan iedereen meepikken.

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

40 g

Avocado dip

15 g

Sliced ​​jalapeños

50 g

Grated mature cheese

(Contains Milk)

65 g

Red cherry tomatoes

40 g

Beetroot tortilla chips

Nutrition Values

Energy (kJ)1034 kJ
Calories247 kcal
Fat17.4 g
Saturated Fat6.3 g
Carbohydrate14.2 g
Sugar2.6 g
Dietary Fiber2.4 g
Protein7.6 g
Salt0.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1
  • Snijd de helft van de cherrytomaten in kwarten.
  • Serveer de overige cherrytomaten in een kom op tafel. 
2
  • Voeg een handjevol tortillachips toe aan een pannetje.
  • Verdeel de geraspte kaas, jalapeño's (let op: pittig! Gebruik naar smaak) en gesneden cherrytomaten over de tortillachips en bak tot de kaas is gesmolten.
  • Serveer met de avocadodip.