HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPasta Met Kipgehakt En Verse Basilicum
topBanner
Pasta met kipgehakt en verse basilicum

Pasta met kipgehakt en verse basilicum

Lees meer

Lekker: het kipgehakt hebben wij alvast voorgekruid met Italiaanse kruiden zoals tijm, rozemarijn en oregano.

Labels:KindvriendelijkLekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Ui

⅔ stuk(s)

Venkel

250 gram

Rode cherrytomaten

180 gram

Fusilli

(BevatGlutenbevattende granenKan bevattenLupine, Soja, Ei, Mosterd)

220 gram

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

6 el

Kookroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

8 leaves

Vers basilicum

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)2966.456 kJ
Energie (kcal)709 kcal
Vetten28.0 g
waarvan verzadigd10.0 g
Koolhydraten73 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels12 g
Eiwitten36 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Wok met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.

2

Snipper de ui. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd klein. Halveer de cherrytomaten.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 10 - 12 minuten en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.

4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en rul het kipgehakt op middelhoog vuur 3 minuten. Voeg de ui toe en bak 2 minuten. Voeg de venkel toe, bestrooi met peper en zout en bak, afgedekt, 5 minuten.

5

Voeg de kookroom en cherrytomaten toe aan de wok of hapjespan en roer goed door. Voeg de fusilli toe, breng verder op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.

6

Verdeel de pasta over de borden. Scheur de basilicum klein en garneer hiermee het gerecht.