Crème fraîche is een heerlijke toevoeging aan allerlei gerechten, van soepen tot desserts. In tegenstelling tot zure room is het duidelijk voller en minder zuur, waardoor het de andere smaken in een gerecht niet overheerst.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
150 gram
Pompoenblokjes
75 gram
Zoete aardappel
50 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten, Haver, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Gluten, Noten, Ei, Melk (inclusief lactose), Mosterd)
25 gram
Crème fraîche
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Wortel
1 el
Olijfolie
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Witte balsamicoazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout