Met dit recept tover je 280 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
25 gram
Bruine snelkookrijst
¼ stuk(s)
Flespompoen
½ stuk(s)
Rode ui
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
120 gram
Kippendij
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
35 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¼ blik(ken)
Linzen
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
20 gram
Rucola
15 gram
Sambal badjak
⅕ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt er ook voor kiezen om alle pompoen te roosteren. De overige geroosterde pompoen kun je gebruiken om later bijvoorbeeld pompoensoep van te maken.
Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.