
Parelcouscous is ontstaan ter vervanging van welk destijds schaars product? (Het juiste antwoord is: Parelcouscous is ontstaan in de jaren 50, als alternatief voor rijst.)
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
70 gram
Parelcouscous
1 stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Chorizoblokjes
40 gram
Cranberrychutney
40 gram
Mesclun
⅓ stuk(s)
Avocado
naar smaak
Peper en zout
175 ml
Zoutarme groentebouillon
¾ el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn

Tip: Rode ui is een onderschatte supergroente! Ui is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.


Tip: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft dus een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden.
