HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOvernight Oats Met Appel, Walnoten En Dadels
topBanner
Overnight oats met appel, walnoten en dadels

Overnight oats met appel, walnoten en dadels

Lees meer

Dadels zijn rijk aan vezels en mineralen. Een goed begin van de dag!

Allergenen :Melk (inclusief lactose)NotenGluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

5 stuk(s)

Dadelstukjes

500 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Appel

1 tl

Gemalen kaneel

25 stuk(s)

Walnoten

(BevatNotenKan bevattenNoten, Pinda's, Sesamzaad)

90 gram

Meergranenvlokken

(BevatGluten)
Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kcal)518 kcal
Energie (kJ)2167 kJ
Vetten14.0 g
waarvan verzadigd4.0 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels9 g
Eiwitten17 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Voorbereiding de avond van tevoren: snijd de dadels klein en meng deze met de meergranenvlokken en melk in een pan met deksel en laat wellen in de koelkast.

2

Snijd 's ochtends de appel (jonagold) klein. Voeg de appel en kaneel toe aan de pan met deksel en kook, afgedekt, 5 minuten op middelmatig vuur. Roer regelmatig door. Voeg eventueel een scheutje water toe om aanbranden te voorkomen. Laat daarna 2 minuten afgedekt rusten zodat het kan opstijven.

3

Hak ondertussen de walnoten grof.

4

Verdeel de overnight oats over de kommen en garneer met de walnoten.