Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

met mangochutney, tomaat en koriander

.

Labels:
Familie
Allergenen :
Vis
Eieren
Mosterd
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Koolvishaasje

(Bevat Vis)

1 tl

Mexicaanse kruiden

1 stuk(s)

Tomaat

2.5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

¼ stuk(s)

Limoen

100 gram

Wittekool en wortel

40 gram

Mayonaise

(Bevat Eieren, Mosterd)

3 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Gluten)

20 gram

Mangochutney

(Bevat Mosterd Kan bevatten Noten, Pinda's)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3297 kJ
Energie (kcal)788 kcal
Vetten42 g
waarvan verzadigd5.4 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers16.4 g
Vezels7 g
Eiwitten30 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

Keukenpapier
Bakplaat
Bakpapier
Kom
Aluminiumfolie

Instructies

.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.

.
2

Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.

.
3

Pers de limoen. Meng in een kom de witte kool en wortel met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

.
4

Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

.
5

Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.

.
6

Serveer de kool-wortelsalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney en koriander allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.