Deze viswraps zouden niet misstaan op een Mexicaanse fiesta! Serveer alles wat je voor de wraps nodig hebt in aparte schaaltjes, zo kan iedereen zelf een wrap maken. De mangochutney geeft de wraps een zoet-zure twist. Heb je nog wat over? De viswraps zijn ook koud erg lekker.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Koolvishaasje
(Contains: Vis)
1 teaspoon
Mexicaanse kruiden
1 unit
Tomaat
2.5 g
Verse koriander
(May be present: Selderij)
¼ unit
Limoen
100 g
Wittekool en wortel
40 g
Mayonaise
(Contains: Ei, Mosterd)
3 unit
Witte tortilla
(Contains: Gluten)
20 g
Mangochutney
(Contains: Mosterd May be present: Noten, Pinda's)
½ tablespoon
Fles olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.
Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.
Pers de limoen. Meng in een kom de witte kool en wortel met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.
Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.
Serveer de kool-wortelsalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney en koriander allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.