HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMeergranenbeschuit Met Ricotta
topBanner
Meergranenbeschuit met ricotta

Meergranenbeschuit met ricotta

Met komkommer en gezouten amandelen

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Glutenbevattende granenEiSojaMelk (inclusief lactose)SesamzaadLupineNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

4 stuk(s)

Meergranenbeschuit

(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Lupine)

100 gram

Ricotta

(BevatMelk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Komkommer

50 gram

Amandelen

(BevatNotenKan bevattenPinda's, Sesam)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1385 kJ
Energie (kcal)331 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd3.9 g
Koolhydraten18 g
waarvan suikers5.9 g
Vezels3 g
Eiwitten14 g
Zout0.6 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snijd de komkommer in plakjes en hak de gezouten amandelen fijn.

2

Verdeel de ricotta over de speltwafels.

3

Beleg vervolgens met de plakjes komkommer en de amandelen. Bestrooi met peper en zout naar smaak.