Skip to main content
Meergranenbeschuit met ricotta

Meergranenbeschuit met ricotta

Met komkommer en gezouten amandelen

3.6
(8)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Ei
Soja
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Lupine
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd5 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Meergranenbeschuit

(Bevat: Gluten, Ei, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Lupine)

100 gram

Ricotta

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Komkommer

50 gram

Amandelen

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)1385 kJ
Energie (kcal)331 kcal
Vetten22 g
waarvan verzadigd3.9 g
Koolhydraten18 g
waarvan suikers5.9 g
Vezels3 g
Eiwitten14 g
Zout0.6 g

Instructies

1

Snijd de komkommer in plakjes en hak de gezouten amandelen fijn.

2

Verdeel de ricotta over de speltwafels.

3

Beleg vervolgens met de plakjes komkommer en de amandelen. Bestrooi met peper en zout naar smaak.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders