Meergranenbeschuit met ricotta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meergranenbeschuit met ricotta

Meergranenbeschuit met ricotta

Met komkommer en gezouten amandelen

Goedemorgen!

Allergenen :
Gluten
Eieren
Soja
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Lupine
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

4 stuk(s)

Meergranenbeschuit

(Bevat Gluten, Eieren, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Lupine)

100 gram

Ricotta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Komkommer

50 gram

Amandelen

(Bevat Noten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1385 kJ
Energie (kcal)331 kcal
Vetten22 g
waarvan verzadigd3.9 g
Koolhydraten18 g
waarvan suikers5.9 g
Vezels3 g
Eiwitten14 g
Zout0.6 g

Instructies

1

Snijd de komkommer in plakjes en hak de gezouten amandelen fijn.

2

Verdeel de ricotta over de speltwafels.

3

Beleg vervolgens met de plakjes komkommer en de amandelen. Bestrooi met peper en zout naar smaak.