topBanner
Meergranenbeschuit met ricotta

Meergranenbeschuit met ricotta

Met komkommer en gezouten amandelen

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Glutenbevattende granenEiSojaMelk (inclusief lactose)SesamzaadLupinePinda'sNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

4 stuk(s)

Meergranenbeschuit

(BevatGlutenbevattende granen, Ei, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Lupine)

100 gram

Ricotta

(BevatMelk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Komkommer

50 gram

Amandelen

(BevatPinda's, Noten)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1385 kJ
Energie (kcal)331 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd3.9 g
Koolhydraten18 g
waarvan suikers5.9 g
Vezels3 g
Eiwitten14 g
Zout0.6 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Snijd de komkommer in plakjes en hak de gezouten amandelen fijn.

2

Verdeel de ricotta over de speltwafels.

3

Beleg vervolgens met de plakjes komkommer en de amandelen. Bestrooi met peper en zout naar smaak.