Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto
Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto

Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto

2 porties | met vers basilicum en mozzarella

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Iedereen kent de pizza margherita! Deze versie maak je helemaal af met groene pesto en vers basilicum.

Tags:
Recipe
Allergens:
Gluten
Wheat
Spelt
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Pizza dough

(Contains Gluten, Wheat, Spelt May be present Milk)

½ piece

Pasta sauce with basil

250 g

Red cherry tomatoes

2 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

10 g

Fresh basil

40 g

Green pesto

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Calories1272 kcal
Energy (kJ)5323 kJ
Fat54 g
Saturated Fat21 g
Carbohydrate128 g
Sugar11 g
Dietary Fiber16.4 g
Protein54 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de mozzarella en verdeel de cherrytomaten erover. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

3

Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven (zie Tip).

Tip: Heb je een kleine oven? Bak dan eerst één pizza, garneer met de pesto en het basilicum en snijd deze door de helft om te delen. Bak ondertussen de tweede pizza in de oven.

4

Verdeel de pizza's over de borden en garneer met de groene pesto en het basilicum.