
Paksoi bevat veel foliumzuur - onderdeel van het vitamine B-complex. Deze vitamine is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen en zorgt voor energie!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
⅓ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
100 gram
Kippendijreepjes
¼ stuk(s)
Vers citroengras
150 gram
Aardappelen
90 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
1 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Paksoi
½ zakje(s)
Gele currykruiden
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
200 ml
Water
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!

Tip: Hoe meer je de stengel breekt, hoe meer smaak hij afgeeft.

