
Paksoi bevat veel foliumzuur - onderdeel van het vitamine B-complex. Deze vitamine is essentieel voor de aanmaak van rode bloedcellen en zorgt voor energie!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Vers citroengras
150 gram
Aardappelen
90 ml
Kokosmelk
5 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
1 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Paksoi
½ zakje(s)
Gele currykruiden
1 stuk(s)
Kipfilet
200 ml
Zoutarme kippenbouillon
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!

Tip: Hoe meer je de stengel breekt, hoe meer smaak hij afgeeft.

