Krieltjes met gekruid rundergehakt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krieltjes met gekruid rundergehakt

Krieltjes met gekruid rundergehakt

Met groenten en rode pesto

.

Labels:
Familie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

250 gram

Krieltjes

2.5 gram

Verse krulpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

200 gram

Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette

(Kan bevatten Selderij)

40 gram

Rode pesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3519 kJ
Energie (kcal)841 kcal
Vetten46 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten61 g
waarvan suikers9.7 g
Vezels9 g
Eiwitten39 g
Zout1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan

Instructies

Aardappelen snijden
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.

Krulpeterselie snijden
2

Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.

Gehakt bakken
3

Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten.

Groenten bakken
4

Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.

Mengen
5

Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.

Serveren
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.