topBanner
Krieltjes met gekruid rundergehakt

Krieltjes met gekruid rundergehakt

Met groenten en rode pesto

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:FamilyLekker snel
Allergenen :Melk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

500 gram

Krieltjes

5 gram

Verse krulpeterselie

200 gram

Rundergehakt met köftekruiden

400 gram

Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette

(Kan bevattenSelderij)

80 gram

Rode pesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3519 kJ
Energie (kcal)841 kcal
Vetten46.0 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten61 g
waarvan suikers9.7 g
Vezels9 g
Eiwitten39 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.

2

Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.

3

Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten.

4

Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.

5

Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.

6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.