HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrieltjes Met Gekruid Rundergehakt
topBanner
Krieltjes met gekruid rundergehakt

Krieltjes met gekruid rundergehakt

Met groenten en rode pesto

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Lekker snelFamilie
Allergenen :Melk (inclusief lactose)Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

500 gram

Krieltjes

5 gram

Verse krulpeterselie

(Kan bevattenSelderij)

200 gram

Rundergehakt met köftekruiden

400 gram

Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette

(Kan bevattenSelderij)

80 gram

Rode pesto

(BevatMelk (inclusief lactose), Noten)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3519 kJ
Energie (kcal)841 kcal
Vetten46.0 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten61 g
waarvan suikers9.7 g
Vezels9 g
Eiwitten39 g
Zout1.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Hapjespan
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.

2

Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.

3

Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 - 4 minuten.

4

Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 - 6 minuten.

5

Voeg de krieltjes en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 - 2 minuten.

6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.