
Het woord “koolrabi” komt van het Duitse "kohl" (kool) en "rabi" (raap). Deze veelzijdige groente, met zijn milde, licht zoete smaak, kan in allerlei gerechten worden gebruikt - zelfs de bladeren zijn eetbaar!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Kamut, Khorasan (tarwe), Rogge, Gerst, Gluten, Haver)
½ stuk(s)
Koolrabi
½ stuk(s)
Appel
50 gram
Spinazie
25 gram
Geitenkaasbolletjes met honing
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Hello Umami
5 gram
Verse dille & bieslook
8 ml
Balsamicocrème
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
[Plantaardige] roomboter
30 ml
Water
1 el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
¼ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout

Tip: Je serveert de spinazie rauw. Houd je hier niet van? Kook de spinazie dan de laatste 2 minuten mee met de bulgur.


