
Receptontwikkelaar Chiara: "Voor risotto mag je mij altijd wakker maken! Een goede risotto is smeuïg met een 'al dente' rijstkorrel. Deze versie is hoog op smaak dankzij de ovengeroosterde paprika's, het gerookt paprikapoeder en de verse geitenkaas."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Risottorijst
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
1.5 stuk(s)
Pruimtomaat
⅓ tl
Gerookt paprikapoeder
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
½ el
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout



