Skip to main content
Eimuffins

Eimuffins

Met ontbijtspek, bosui en kaas

4.0
(14)

Goedemorgen!

Allergenen:
Ei
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd40 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Bosui

4 plak(ken)

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

25 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ tl

Paprikapoeder

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

2 el

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)1414 kJ
Energie (kcal)338 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd9.5 g
Koolhydraten3 g
waarvan suikers3 g
Vezels2 g
Eiwitten22 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Oven
Kom

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.

2

Snijd de bosui fijn en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.

3

Meng de bosui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikpoeder, peper en zout

4

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 - 30 minuten goudbruin.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders