Het vlees van de Duitse biefstuk is van superieure kwaliteit en kun je heel goed kort bakken voor een rosé burger, of zelfs rauw eten als tartaar.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Tomaat
20 gram
Mesclun
½ takje(s)
Verse rozemarijn
1 stuk(s)
Duitse biefstuk
(Kan bevatten Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij)
200 gram
Aardappelschijfjes
50 gram
Gesneden ui
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Mosterd
½ el
Wittewijnazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Tip: Bak je het voor meer dan 2 personen, gebruik dan 2 koekenpannen.
Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.