
Pecorino heeft zijn naam te danken aan het Italiaanse woord voor schaap: pecora.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Farfalle
¼ stuk(s)
Gele courgette
½ stuk(s)
Sjalot
125 gram
Kastanjechampignons
100 gram
Doperwten
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Bospaddenstoelenpesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's)
20 gram
Veldsla
2.5 gram
Verse krulpeterselie
15 gram
Geraspte pecorino DOP
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie


Tip: Wist je dat kastanjechampignons schimmels zijn? Ze worden beschouwd als groente en zijn rijk aan vitamine B2. Dit houdt je energie op peil en voorkomt ontstekingen. Het binnenkrijgen van vitamine B2 is voor vegetariërs en vooral veganisten belangrijk.

