Skip to main content
Ciabatta met spekomelet en bieslook

Ciabatta met spekomelet en bieslook

3.8
(56)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

40 gram

Spekblokjes

Zelf toevoegen

scheutje

Melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

snufje

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)1699 kJ
Energie (kcal)406 kcal
Vetten21 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten32 g
Vezels2 g
Eiwitten22 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per persoon 1 omelet.

4

Snijd de ciabatta doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders