
Ketchup, mayonaise, mosterd en honing maken de ‘speciale saus’ van dit recept tot de perfecte combinatie van rokerig, romig, friszuur en zoet!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Half-om-half hamburger
(Bevat: Soja, Mosterd, Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten, Tarwe, Ei, Gluten)
1 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat: Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Rogge, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode ui
¼ head
IJsbergsla
30 gram
Smokey tomatenketchup
1.5 tl
Gerookt paprikapoeder
25 gram
Geraspte Tex-Mex kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ tl
Mosterd
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 el
Olijfolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Rodewijnazijn
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Ui is een verrassende supergroente vol vezels, antioxidanten en vitamine C en B.