.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 piece
Egg
50 milliliters
Organic semi-skimmed milk
1 piece
Bell pepper
2 piece
Wholewheat bread roll
15 g
Arugula cress
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
[Plant-based] butter
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in blokjes en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de bruine ciabatta’s 6 – 8 minuten in de oven.
Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak al roerend 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
Snijd de ciabatta’s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met het roerei. Knip de rucolacress af en garneer de broodjes ermee.