Met dit recept tover je 298 gram groenten per portie op je bord!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
75 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
½ stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Little gem
½ bosje(s)
Radijs
120 gram
Zeebaarsfilet
(Bevat: Vis)
50 gram
Hollandaisesaus
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
10 gram
Dille, munt en bladpeterselie
1 el
Olijfolie
1 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Rodewijnazijn
½ tl
Mosterd
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe sjalot? Bak de sjalot dan 2 - 3 minuten op middelhoog vuur mee met de aardappelen.