Dit gerecht zet je supersnel op tafel doordat wij niet alleen de kippendij, maar ook de groentemix, knoflook én ui alvast voor je gesneden hebben!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 cm
Verse gember
100 gram
Kippendijreepjes
10 gram
Mix van ui en knoflook
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
200 gram
Oosterse wokmix
gram
Groentemix: paprika, prei, wortel en kool
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
2.5 gram
Verse koriander
15 gram
Gezouten pinda's
naar smaak
Peper en zout
¾ el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Zonnebloemolie
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de udonnoedels. Schil de gember en rasp of snijd fijn.
Verhit 1 el zonnebloemolie per persoon in een wok op middelhoog vuur. Roerbak de gember, de kippendijreepjes en de ui-knoflookmix 3 - 5 minuten. Voeg de laatste minuut 3/4 el ketjap per persoon toe. Kook ondertussen de udonnoedels 2 minuten in de pan met deksel. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.
Voeg de oosterse groentemix toe aan de wok en roerbak 2 minuten mee. Voeg de udonnoedels, Javaanse wokpasta en de zoete Aziatische saus toe aan de wok en verhit het geheel nog 1 minuut. Schep goed om en voeg eventueel peper en zout toe naar smaak. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof.
Verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de koriander en de pinda's.