Dit gerecht zet je supersnel op tafel doordat wij niet alleen de kippendij, maar ook de groentemix, knoflook én ui alvast voor je gesneden hebben!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 cm
Verse gember
200 gram
Kippendijreepjes
20 gram
Mix van ui en knoflook
200 gram
Verse udonnoedels
(BevatGlutenbevattende granen)400 gram
Oosterse groentemix
1 zakje(s)
Javaanse wokpasta
(BevatGlutenbevattende granen, Sesamzaad, Soja)1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(BevatGlutenbevattende granen, Soja)5 gram
Verse koriander
30 gram
Gezouten pinda's
(BevatPinda'sKan bevattenNoten, Sesam)2 el
Zonnebloemolie
1.5 el
Ketjap
naar smaak
Peper en zout
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de udonnoedels. Schil de gember en rasp of snijd fijn.
Verhit 1 el zonnebloemolie per persoon in een wok op middelhoog vuur. Roerbak de gember, de kippendijreepjes en de ui-knoflookmix 3 - 5 minuten. Voeg de laatste minuut 3/4 el ketjap per persoon toe. Kook ondertussen de udonnoedels 2 minuten in de pan met deksel. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.
Voeg de oosterse groentemix toe aan de wok en roerbak 2 minuten mee. Voeg de udonnoedels, Javaanse wokpasta en de zoete Aziatische saus toe aan de wok en verhit het geheel nog 1 minuut. Schep goed om en voeg eventueel peper en zout toe naar smaak. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof.
Verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de koriander en de pinda's.