Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels

Wok met kippendijreepjes en verse udonnoedels

met oosterse groentemix, verse koriander en pinda's

Dit gerecht zet je supersnel op tafel doordat wij niet alleen de kippendij, maar ook de groentemix, knoflook én ui alvast voor je gesneden hebben!

Allergenen :
Gluten
Tarwe
Sesamzaad
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 cm

Verse gember

100 gram

Kippendijreepjes

10 gram

Mix van ui en knoflook

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Gluten, Tarwe)

200 gram

Oosterse wokmix

gram

Groentemix: paprika, prei, wortel en kool

½ zakje(s)

Javaanse wokpasta

(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

2.5 gram

Verse koriander

15 gram

Gezouten pinda's

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

¾ el

[Zoutarme] ketjap manis

1 el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)669 kcal
Energie (kJ)2798 kJ
Vetten33 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers24 g
Vezels7.6 g
Eiwitten29 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Wok

Instructies

Noedels koken
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de udonnoedels. Schil de gember en rasp of snijd fijn.

Roerbakken
2

Verhit 1 el zonnebloemolie per persoon in een wok op middelhoog vuur. Roerbak de gember, de kippendijreepjes en de ui-knoflookmix 3 - 5 minuten. Voeg de laatste minuut 3/4 el ketjap per persoon toe. Kook ondertussen de udonnoedels 2 minuten in de pan met deksel. Giet af en laat uitstomen zonder deksel.

Wokpasta toevoegen
3

Voeg de oosterse groentemix toe aan de wok en roerbak 2 minuten mee. Voeg de udonnoedels, Javaanse wokpasta en de zoete Aziatische saus toe aan de wok en verhit het geheel nog 1 minuut. Schep goed om en voeg eventueel peper en zout toe naar smaak. Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof.

Serveren
4

Verdeel het gerecht over de borden. Garneer met de koriander en de pinda's.