Skip to main content
Vispakketje met aardappelen, gegrilde little gem en kaasdressing
Vispakketje met aardappelen, gegrilde little gem en kaasdressing

Vispakketje met aardappelen, gegrilde little gem en kaasdressing

Omdat je de heekfilet gaat stomen in een vispakketje, wordt hij heerlijk zacht. De combinatie met aardappelen en rozemarijn is een heerlijke klassieker. Het gerecht wordt toch net even anders doordat je de little gem kort grilt in een grill- of koekenpan.

Labels:
Kid Friendly
Allergenen :
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

300 gram

Vastkokende aardappelen

1 tl

Gedroogde rozemarijn

½ stuk(s)

Peen

1 stuk(s)

Heekfilet met huid

25 gram

Oude-kaasplakken

2 stuk(s)

Little gem

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

½ tl

Roomboter

1 el

Extra vierge olijfolie

½ tl

Witte balsamicoazijn

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)725 kcal
Energie (kJ)3033.4 kJ
Vetten34 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten66 g
Vezels10 g
Eiwitten33 g

Benodigdheden

Hapjespan met deksel
Oven
Wok met deksel
Aluminiumfolie
Kom
Staafmixer of blender
Grillpan

Instructies

Snijd de aardappels in parten
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil of was de aardappelen (nicola) grondig en snijd in parten. Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de aardappelen met de rozemarijn 25 – 30 minuten, afgedekt, op middelhoog vuur. Roer regelmatig om, haal na 20 minuten de deksel van de pan en breng op smaak met peper en zout.

Eindig met een beetje boter.
2

Schaaf ondertussen met een dunschiller de peen in dunne slierten (of snijd in dunne plakken). Verdeel de peen over 1 vel aluminiumfolie per persoon. Leg daar bovenop de heekfilet, eindig met ½ tl roomboter per persoon en breng op smaak met peper en zout. Vouw de vispakketjes goed dicht en gaar 15 – 20 minuten in de oven.

3

Meng voor de dressing de oude kaas, extra vierge olijfolie, witte balsamicoazijn en 2 el water per persoon in een hoge kom en mix met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.

Grill de little gem in de pan.
4

Verhit een grillpan of koekenpan op middelhoog vuur. Snijd de little gem doormidden en besprenkel met de overige olijfolie. Grill of bak 2 minuten met de platte kant naar beneden.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
5

Verdeel de aardappelen en little gem over de borden. Besprenkel de little gem met de dressing en serveer de vispakketjes ernaast.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Worst van Brandt & Levie met koolsalade en een bruin broodje

Worst van Brandt & Levie met koolsalade en een bruin broodje

Een zoete salade met wortel, appel en rozijnen
Romige parelgerst met paksoi, verse oregano en provolone

Romige parelgerst met paksoi, verse oregano en provolone

Romige parelgerst op een bedje van little gem
Zuurkoolaardappelschotel met ananas en rozijnen

Zuurkoolaardappelschotel met ananas en rozijnen

Een zoetzure schotel uit de oven
Gebakken scholfilet met geglaceerde bospeen en aardappelpuree

Gebakken scholfilet met geglaceerde bospeen en aardappelpuree

De puree is op smaak gebracht met citroen en bieslook
Romige groentelasagne met aubergine en wilde spinazie

Romige groentelasagne met aubergine en wilde spinazie

Met een zelfgemaakte roomsaus
Platbroodpizza met gegrilde courgette, paddenstoelen en belegen kaas

Platbroodpizza met gegrilde courgette, paddenstoelen en belegen kaas

Een zelfgemaakte pizza met walnoten, verse knoflook en rozemarijn
Kruidige dahl

Kruidige dahl

met spinazie, bataat en yoghurt
Hollandse hutspot met bataat, scholfilet en Turkse yoghurt

Hollandse hutspot met bataat, scholfilet en Turkse yoghurt

Gebakken aardappelen met champignons en kalfsburger

Gebakken aardappelen met champignons en kalfsburger

Gekruid met rozemarijn en marjolein
Kipdrumsticks met prei, peen en gewokte rijst

Kipdrumsticks met prei, peen en gewokte rijst

Met een mix van pinda’s en kokosrasp
Herfststoof van in bokbier gestoofde prei met worst van Brandt & Levie

Herfststoof van in bokbier gestoofde prei met worst van Brandt & Levie

De worst is op smaak gebracht met zoete paprika, gemberpoeder, tijm, nootmuskaat en foelie
Heekfilet uit de oven met sperziebonen en aardappelen

Heekfilet uit de oven met sperziebonen en aardappelen

Een vispakketje met citroen en verse tijm
Spaghetti met serranoham, courgettelinten en romatrostomaten uit de oven

Spaghetti met serranoham, courgettelinten en romatrostomaten uit de oven

Lekkere combinatie van zilte Spaanse ham met zoete tomaatjes
Kipgyros met kruidige tabouleh en little gem

Kipgyros met kruidige tabouleh en little gem

Een smakelijke salade uit de Libanese keuken
Vispakketje met venkel, sperziebonen en gebakken krieltjes

Vispakketje met venkel, sperziebonen en gebakken krieltjes

Je stoomt de heekfilet in de oven
Wijnzuurkoolstamppot met kip-merguezworstjes en appel

Wijnzuurkoolstamppot met kip-merguezworstjes en appel

Met een herfstige twist door de kaneel
Zalmtortilla met verse tijm en broccoli

Zalmtortilla met verse tijm en broccoli

Een Spaanse omelet van ei en aardappelen
Thaise burgers met salade met Oosterse dressing en  noedels

Thaise burgers met salade met Oosterse dressing en noedels

De burgers zijn alvast voorgekruid
Gekonfijte kippendij met pompoen en goudreinet appel

Gekonfijte kippendij met pompoen en goudreinet appel

De kippendij is gekonfijt in onder meer rozemarijn, tijm en knoflook
Kruidige pompoensoep met grana padano en pompoenpitbrood

Kruidige pompoensoep met grana padano en pompoenpitbrood

Het brood is gemaakt van spelt

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Steak met zwartepepersaus

Steak met zwartepepersaus

met sperziebonen, zongedroogde tomaten en aardappelpartjes
Loaded fries met Koreaanse stijl bulgogi rundvlees

Loaded fries met Koreaanse stijl bulgogi rundvlees

met zoetzure komkommer, koriander en pinda's
Romige farfalle met kip en venkel

Romige farfalle met kip en venkel

met Parmigiano Reggiano, spinazie en rode peper
Biefstukreepjes met mangosalsa

Biefstukreepjes met mangosalsa

met rijst, koolsla en Mexicaanse kruiden
Geglaceerde zalmfilet met pesto alla genovese en spaghetti

Geglaceerde zalmfilet met pesto alla genovese en spaghetti

met geroosterde bamsamico-tomaatjes en courgette
Bulgurbowl met kipgehaktballetjes

Bulgurbowl met kipgehaktballetjes

met geroosterde-paprikasaus, champignons en courgette
Gele rijstpilav met broccolini, sojabonen en Thais basilicum

Gele rijstpilav met broccolini, sojabonen en Thais basilicum

met seroendeng-topping, snijbonen en rode peper
Hoisin-noedels met kip en roerbakgroenten

Hoisin-noedels met kip en roerbakgroenten

met bosui en pinda's
Romige groentesoep met pulled chicken

Romige groentesoep met pulled chicken

verborgen wortel en courgette! | met basilicum en zonnebloempitten
Romige wraps met kikkererwten en yoghurtsaus

Romige wraps met kikkererwten en yoghurtsaus

met komkommersalade en gomasio
Aardappelsalade met warmgerookte zalm en dilledressing

Aardappelsalade met warmgerookte zalm en dilledressing

met citroenmayonaise, ingelegde ui en sperziebonen
Hartige zoete-aardappelsoep

Hartige zoete-aardappelsoep

met crème fraîche, zuurdesembroodje en pompoenpitten
Steak met kruidendressing en koolsla

Steak met kruidendressing en koolsla

met aardappelwedges, pittige mayonaise en komkommer
Kikkererwtencurry met sticky aubergine

Kikkererwtencurry met sticky aubergine

met rijst, zoete aardappel, limoen en koriander
Sticky buikspek ramen met oesterzwammen en kimchi

Sticky buikspek ramen met oesterzwammen en kimchi

met paksoi, miso en verse udonnoedels
Varkenshaas in pittige Thaise-stijl pindasaus

Varkenshaas in pittige Thaise-stijl pindasaus

met rijst, broccolini, sperziebonen en bosui
Bulgoginoedels met varkensgehakt en roerbakgroenten

Bulgoginoedels met varkensgehakt en roerbakgroenten

met koriander, tahin en sesamzaad
Tonijn-krieltjessalade met honing-mosterddressing

Tonijn-krieltjessalade met honing-mosterddressing

met gekookt ei, rode biet, appel en verse kruiden
Romige penne met pangasiusfilet en cherrytomaten

Romige penne met pangasiusfilet en cherrytomaten

met courgette, citroen en munt
BBQ-kipfilet met piccalilly en peterselie-yoghurtsaus

BBQ-kipfilet met piccalilly en peterselie-yoghurtsaus

met curry-parelgerst, puntpaprika en sperziebonen