
Het woord "tandoori" komt van het Hindi woord "tandoor", wat "kleioven" betekent. Hoewel er bepaalde kruiden worden geassocieerd met het maken van tandoori eten, verwijst het woord zelf traditioneel naar een manier van koken.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Aardappelen
100 gram
Kalkoenfiletstukjes met tandoori-kruiden
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
1 stuk(s)
Little gem
20 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
1 stuk(s)
Wortel
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
½ el
Zonnebloemolie
30 ml
Water
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout



