Met dit recept tover je 261 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Sjalot
100 gram
Sperziebonen
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
5 gram
Verse dragon
½ stuk(s)
Groene peper
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
25 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
15 gram
Kappertjes
½ stuk(s)
Limoen
10 gram
Ponzu
(Bevat: Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe)
1 stuk(s)
Tonijnsteak
(Bevat: Vis)
50 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
70 gram
Mais in blik
¾ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: de andere helft van de sjalot gebruik je rauw in stap 4. Als je niet houdt van rauwe sjalot, voeg deze dan toe aan de gratin in stap 3.
Tip: Tonijn behoudt zijn smaak en malse textuur als de blokjes vanbinnen rosé blijven. Eet je ze liever meer doorbakken? Bak ze dan 1 - 2 minuten langer.