Skip to main content
Sunshine smoothiebowl

Sunshine smoothiebowl

2 porties | met mango, passievrucht en banaan

.

Labels:
Recept
Allergenen:
Cashewnoten
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk
/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Mango

3 stuk(s)

Passievrucht

2 stuk(s)

Banaan

15 gram

Geroosterde cashewnoten

(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)

10 gram

Chiazaad

(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

5 gram

Verse munt

(Kan bevatten: Selderij)

Energie (kJ)1855 kJ
Energie (kcal)443 kcal
Vetten9.7 g
waarvan verzadigd3.8 g
Koolhydraten78.2 g
waarvan suikers59.7 g
Vezels11.4 g
Eiwitten7.4 g
Zout0.1 g
Potassium372.9 mg
Calcium48.2 mg
Iron2 mg
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Houd een deel van de mango apart om later als garnering te gebruiken.
  • Halveer de passievruchten.
  • Pel de banaan en snijd in grove stukken.
  • Houd een paar muntblaadjes apart om als garnering te gebruiken. Snijd de overige muntblaadjes fijn.
Fruit mixen
2
  • Voeg de mango, banaan en fijngesneden munt toe aan een blender of hoge kom met staafmixer.
  • Houd twee passievruchthelften apart ter garnering. Schep het vruchtvlees uit de overige passievrucht en voeg toe aan de blender.
  • Mix tot een gladde massa.
Afmaken en serveren
3
  • Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur. Rooster de kokosrasp en gehakte cashewnoten 2 - 4 minuten, of tot goudbruin.
  • Serveer de smoothie in twee kommen. Schep het vruchtvlees uit de achtergehouden passievruchthelften en voeg toe aan de kommen. Garneer met de geroosterde kokosrasp, cashewnoten en mangostukjes.
  • Garneer met de muntblaadjes en het chiazaad.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders