Wist je dat mascarpone valt onder de verse kaas? Net als de Hüttenkäse, verse roomkaas en verse meikaas. Als bij de productie van kaas de rijping ontbreekt, dan is het een verse kaas.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Steak
250 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Pastinaak
1 stuk(s)
Rode ui
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
2 tl
Grove mosterd
¼ el
Zwarte balsamicoazijn
50 ml
Zoutarme runderbouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het best kun je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan is de steak ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.