Met dit recept tover je 420 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Steak
250 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Pastinaak
1 stuk(s)
Ui
25 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
2 tl
Grove mosterd
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
¼ el
Zwarte balsamicoazijn
50 ml
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan minder van het bouillonblokje.
Tip: Voeg eventueel meer mosterd toe naar smaak.