Geniet thuis van de klassieker malse biefstuk met pepersaus. Het vlees is het lekkerst als het rosé gebakken is. Serveer dit gerecht met zijdezachte pepersaus en gebakken sperziebonen voor dezelfde voldoening als uit eten gaan.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Steak
200 g
Potato rounds
1 piece
Little gem
100 g
Green beans
50 g
Peppercorn sauce
(Contains Milk)
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
Mustard
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.
Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.